Adatvédelmi szabályzat partnereknek

A weboldalon feltüntetett szálláshely/partnerünk a weboldalon való megjelenéssel elfogadja az alábbi feltételeket, függetlenül attól, hogy azokat elolvasta-e vagy sem.

Az alább feltüntetett feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag jelen weboldalnak és/vagy üzemeltetőjének bármilyen természetű kára, vagy hátránya keletkezik. Ebben az esetben az ügy jogi úton kerül rendezésre.

A honlapon található adatokért, illetve információkért, valamint azok felhasználásából eredő esetleges károkért és hátrányokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.

Adatkezelési szabályzat

A felhasználó által az ajánlatkéréskor önkéntesen megadott személyes adatokat (név, telefonszám, email cím) emailben továbbítjuk partnerünknek (azaz a felhasználó által választott szálláshelynek), mely adatokat partnerünk csak és kizárólag az adott ajánlatkérés megválaszolása céljából használhatja fel.

  1. A beérkező e-maileket csak és kizárólag az ajánlatkéréshez kapcsolódó válaszadás céljából használják fel. Az adatokat a releváns válaszadáson túl tilos egyéb más célokra használni (pl. elektronikus vagy nyomtatott hírlevél küldése, marketingcélú telefonos megkeresés, stb.).
  2. Az emailben található személyes adatokból tilos adatbázist építeni (pl. Excel-táblát összeállítani, hírlevélküldő programba felvenni őket, stb.)
  3. A személyes adatokat tilos harmadik fél számára továbbadni.
  4. Az ajánlatkérő leveleket beérkezésüktől számított legkésőbb 90 nap múlva töröljék cégük minden gépéről.

Amennyiben partnereink ezen adatkezelési szabályzatot nem tartják be, az ebből eredő bármilyen természetű kárért, vagy hátrányért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
Amennyiben kérdése van az adatkezelési szabályzatunkkal kapcsolatosan kérem keressen minket a info@vonyarcvashegy.hu emailcímen.

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!