2019-es balatoni Kerékpáros katalógus

A Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda a az eddigi szokásoknak megfelelően 2019-ben is kiad tematikus kiadványokat. Az idei év munkálatai nagyrészt az őszi-tavaszi szezon bővítéséhez kötődő termékfejlesztésekhez kapcsolódott, így a kerékpáros turizmus új alapjai kerültek megalkotásra, és ennek jegyében a fő kiadványunk 2019-re vonatkozóan a kerékpáros katalógus lesz. Az új kiadvány a térségünkön túl nem csak a Balaton egészét próbálja meg majd bemutatni, hanem olyan nemzetközi, illetve országos kerékpáros főútvonalak is szerepelnek majd benne, melyek Ausztriával és Szlovákiával kötik össze a Balatont. A korábbiakhoz hasonlóan a kiadvány második részében települések és szolgáltatók hirdetései kerülnek, zárólapként pedig egy kerékpáros rendezvénynaptár kap helyet.
A kerékpáros kiadvány a tervek szerint 28 oldalas, 21,5 x 21.5cm nagyságú lesz, az invitatív része 3 nyelvű mutációban, míg a hírdetéseket a 3 nyelvet egyben tartalmazó kevés szöveggel, és ikonokkal várjuk. Hirdetni lehet egész – fél – és negyed oldalon is, de annak sincs akadálya, hogy több vállalkozás együtt vegyen meg felületet. (pl egy kis panzió és egy magánház együtt vásároljon negyed oldalt. A hirdetés tartalmára nincs megkötés, minden hirdető saját arculatát használhatja.

A katalógust az általunk szervezett 12 vásáron személyesen, további 8 vásáron képviselők útján terjesztjük, de elérhető lesz workshopokon, Tourinform irodákban, illetőleg eljuttatjuk a fontosabb európai kerékpáros túraszervezőknek is. A kiadványhoz tartozni fog a nagyon keresett Nyugat-Balatoni kerékpáros térkép, és a Nyugat-Dunántúli kerékpáros útvonalakat bemutató szóróanyag is.

A vásárszervezői tevékenységünk segítségével jelentősen csökkenteni tudtuk az árainkat is, egy oldal a tavalyi 160-eFt helyett 100-eFt lesz, tervezett példányszám 16.-edb. Tekintettel arra, hogy a kiadvány információs részét a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda költségvetéséből fedezzük, azok a hirdetők, akik nem tagjai a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda valamelyik tulajdonos egyesületének, azoknak ún. alapdíjat is kell fizetniük, (mely megegyezik a Keszthelyi Turisztikai Egyesület tagdíjával) vagy belépniük tagként valamelyik egyesületbe.

A hirdetők automatikusan felkerülnek a térségi weboldalra, és annak kerékpáros aloldalára is. (www.west-balaton.hu, ill. www.wbbike.hu )

Összefoglalva:

– Kerékpáros kiadvány, 28 oldalas, 16-edb példányszám, garantált terjesztéssel,

– első felében túraajánlatok szerepelnek majd, 4 Balatonhoz vezető, és 6 balatoni kerékpáros túraajánlat

– a túraajánlatokat követően települések és szolgáltatások mutatkozhatnak be, a szolgáltatók települési csoportosításban

Hirdetési méretek: méretek és árak:
– ¼ oldal vágott mérete: 92,5 x 92,5 mm, 30.000-Ft + ÁFA
– ½ oldal vágott mérete: 92,5 x 190 mm, 60.000-Ft + ÁFA
– 1/1 oldal vágott mérete:190 x 190 mm, 100.000-Ft + ÁFA

Jelentkezési határidő: december 15.
Kész anyag leadási határideje: december 18.
A hirdetésekkel és a megrendeléssel kapcsolatban keressék a helyi TDM irodátok munkatársait, vagy közvetlenül a Kft dolgozóit, Szántó Évát és Kulics Gábort az irodai telefonon (83/511-660), vagy email-ben (marketing@west-balaton.hu)

Üdvözlettel:

Tar László
Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda
8360 Keszthely
Kossuth Lajos u. 30.
Tel: +36 30 320 6874

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!