Helyi képzés a fenntartható életmódról és viselkedésmintákról döntéshozók, véleményformálók számára

Meghívó

Helyi képzés a fenntartható életmódról és viselkedésmintákról döntéshozók, véleményformálók számára

Balaton Színház, Kacsóh terem, 2014. április 4., 10-17 óráigpass4suresale

A Keszthelyi Környezetvédő Egyesület a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) fenntartható életmód elterjesztését célul kitűző programja részeként fenntarthatósági képzést szervez helyi döntéshozók, véleményformálók számára, akik vállalatoknál, civil szervezeteknél, közintézményekben, önkormányzatoknál dolgozva elkötelezettek a fenntartható fejlődés iránt, és ennek megfelelően szükségét látják ezen ismereteik gazdagodásának.

A képzés célja a fenntartható fejlődés, az ehhez kapcsolódó gondolkodásmód és a fenntartható életmód összefüggéseinek jobb megértése, egy, külön a képzésre készült, ismeretanyag mentén, ami rávilágít az ok-okozati összefüggésekre, valamint több, már megvalósult jó gyakorlatot is bemutat.

• Érezte már úgy, hogy megalapozott körültekintő döntést kell hoznia, mivel az közép- és hosszútávon is hatással van a helyi közösség életére?
• Érezte már, hogy döntéshelyzetekben több szempontot kell figyelembe vennie, és a praktikus, megoldások szembemennek a fenntarthatósági értékekkel?
• Sokat hallott már a fenntarthatóságról, de sohasem mondta el senki, hogy az pontosan mit is jelent?
• Szeretné látni, hogy a fenntarthatósági szempontok hogyan szolgálják a helyi közösségek és települések javát?
• Szeretné tudni, hogy hogyan lehet egyesíteni a fenntarthatósági és gazdasági szempontokat?
• Szeretne hasonló szemléletű és feladatkörű emberekkel megismerkedni a környékről?
Amennyiben a fenti kérdések bármelyikére a válasza igen, jöjjön el képzésünkre!

Várjuk Önt is, ha gyakorta kerül olyan döntési helyzetbe amikor a helyi és gazdasági érdekek, valamint a gyakorlatias szempontok mellett szeretne fenntarthatósági szempontokat is figyelembe venni , ezáltal a helyi közösségek, lakosság érdekeit hosszú- és középtávon szolgálni!

A tréning arra is alkalmas, hogy a térség jövőjét fontosnak tartó résztvevők elkezdjenek közös nyelvet beszélni, ami a legfontosabb záloga annak, hogy a jövőbeni fejlesztések a fenntartható fejlődés elvei szerint valósuljanak meg.

A képzést tartó előadók több éves tapasztalattal rendelkeznek fenntarthatósági szempontokat is figyelembe vevő fejlesztési projektek megvalósításában.1Z0-051

A képzés helye és ideje: Balaton Színház, Kacsóh Pongrác Terem
2014. április 4.( péntek) 10-tól 17 óráig

A képzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, ezért kérjük részvételi szándékát a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével jelezze amit az forstneranna44@gmail.com e-mail címre várunk 2014. március 31-ig.

Kérdéseivel Forstner Annához -hoz fordulhat a megadott e-mail címen vagy a 314-630, illetve a
06-70-555-3227 telefonszámon.

Keszthely, 2014. március 14.

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!