Mandulás sütemény receptek gyűjtése

Kedves Olvasók!

Mivel a mandula egyre fontosabbá válik Vonyarcvashegy jelképeként is, a VII. Hercegi Mandulás Napokat szeretnénk felhasználni arra, hogy összegyűjtsük azokat a mandulás süteményeknek a receptjeit, mely süteményeket a háziasszonyok szívesen ajánlanának mások figyelmébe.

Azért, hogy e finomságok messze vigyék Vonyarcvashegy hírét, ezeket a recepteket az önkormányzat megjelenteti egy impozáns külsejű könyvben, ez lesz a Mandulás finomságok vonyarcvashegyi nagykönyve.

Segítségért fordulok a sütni szerető olvasókhoz! Aki szeretné, ha a kedvenc süteményének receptje és annak fotója bekerüljön a könyvbe, süsse meg a süteményt, s hozza el a művelődési házba április 12-én, szombaton délután 14 órára. Itt a süteményt lefényképezzük, s a receptjét lejegyezzük. A könyvbe az is belekerül, hogy ki ajánlja az adott sütit a könyv olvasóinak.

A programok végeztével a bemutatott édességekből kóstolót tartunk.

Szeretettel várjuk a jelentkezőket! Személyesen a Művelődési Ház és Könyvtárban, az illesmajor@gmail.com címen, vagy telefonon: 348053 vagy 06303804871

Ilyen még nem volt! Hozzuk létre a könyvet együtt a mandula- és süteményszeretők örömére, Vonyarcvashegy híre öregbítésére!

Illésné Major Julianna

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!