Tájékoztató a gyermekorvosi rendelésről

Kedves Szülők!

Az elsődleges betegellátás továbbra is a jelenleg érvényben levő kormányrendeletnek megfelelően telemedicinán keresztül zajlik.

Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy mégis személyes találkozásra van szükség, akkor a betegrendelőben előzetes telefonos vagy email egyeztetést követően tudjuk Önöket fogadni. Ebben az esetben kötelező a maszk viselése Önöknek is! Kérem, hogy a megadott időpontra pontosan érkezzenek! Késés esetén az időpont automatikusan törlődik, új időpont igénylésére van szükség. A váróterem ajtaját zárva tartjuk, csengőt szereltünk fel kívülre, amellyel érkezésüket tudják jelezni. Bejelentkezés nélkül csak életet veszélyeztető sürgős szükség esetén tudunk beteget fogadni!

A rendelés helye és ideje:

Hétfő, szerda, csütörtök GYENESDIÁS 08:00-11:00

telefonszám: 83/316-826

Kedd, péntek VONYARCVASHEGY 08:00-11:00

telefonszám: 83/348-043

 

Ügyelet: 16 órától másnap reggel 8 óráig elérhető, előzetes telefonálás itt is szükséges! Telefonszám: 92/321-000

Helye: Keszthelyi Kórház, Ady u. 2.

 

Tanácsadás: Továbbra is csak a védőnőkkel előre egyeztetett időpontban tudunk gyermeket fogadni. Egyszerre csak egy tünetmentes szülő tartózkodhat a rendelőben a tünetmentes gyermekével! Kérjük a maszk és lehetőség szerint kesztyű viselését tanácsadásokon is! Időponton kívüli oltásra és a gyermek otthonában történő oltására nincs lehetőség!

 

A tanácsadások helye és ideje:

Kedd VONYARCVASHEGY 13:00-14:00

Csütörtök GYENESDIÁS 13:00-14:00

Receptigényeiket kérem, emailben jelezzék. Email-címünk: orvosgyd@gmail.com.

Igazolást a jelenleg érvényben levő kormányrendelet alapján nem állítunk ki. Az intézményeknek külön igazolások nélkül is fogadniuk kell a gyermekeket. Nyári táborban történő részvétel esetén szintén a szülőnek kell nyilatkoznia arról, hogy a gyermek egészséges.

 

Köszönettel: Dr. Világos Eszter csecsemő-és gyermekgyógyász szakorvos

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!