Vonyarcvashegy az Utazás Kiállításon

Ismét megtelt a Hungexpo Budapesti Vásárközpont a turisztikai szakma szereplőivel, köztük természetesen a Nyugat-Balatoni szolgáltatókkal. A 35. Utazás Kiállításon és kísérő rendezvényein 22 ország csaknem 500 kiállítója várja az érdeklődőket vasárnap estig. A Nyugat-Balaton standján a vonyarcvashegyi Tourinform Iroda is bemutatja a település idei kínálatát.

A Hungexpón több mint 20 ezer négyzetméteren rendezik meg a turisztikai vásárt, a Budapest Boat Show, a Karaván Szalon és a V. Port.hu Bringaexpo kísérőrendezvényekkel együtt.

 

Az Utazás kiállítás központi témája az olimpiák világa. A kiállításon több 30 sportág 150-nél több sportolója mutatkozik be, köztük több mint 40 olimpiai bajnok. Az olimpiával kapcsolatban több rendezvényt is szerveznek, lesznek például sportági bemutatók, vetélkedők is – ismertette Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója. 

Az Utazás kiállítás díszvendége idén Lengyelország és Debrecen, illetve a Halasi csipke lesz. Lengyelország egyebek mellett a nyári labdarúgó Európa-bajnokság társházigazdájaként az EURO-2012-t népszerűsíti az olimpiai pavilonban.

 A szervezők több mint 60 ezer látogatóra számítanak.

 Forrás: Tourinform Iroda

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!