Velencei karnevál

2024. február 2. - 4.

Időpont: 2024.02.02. – 02.04

Utazás: légkondicionált, nyugati típusú autóbusszal /hideg italok/,idegenvezetővel

Elhelyezés: ****tengerparti Hotelben a Jesoloi-félszigeten

Ellátás: Reggeli, (fakultatív vacsora a hotelben 20 €/fő/vacsora áron-igény esetén a részvételi díjjal együtt fizetendő)

Részvételi díj: 69 990 Ft/fő

Belépők: kb.75 €/fő

Program:

1. nap:
Indulás a kora reggeli órákban, kb.4.30-5.00 órakor Keszthely-Hévízről. Utazás Szlovénián keresztül: Lendva-Maribor-Ljubljana-Postojna-Nova Goriza útvonalon Olaszországba. Első állomásunk egy igazi mediterrán hangulatú város Udine. Számtalan gótikus és reneszánsz palotával, gyönyörű terekkel, templomokkal várja a látogatókat. A város fölé tornyosuló vár, a Castello, melynek tornyából páratlan a kilátás. Innen San Daniele del Friuliba – az olasz sonka fővárosába indulunk, séta a bájos kisvárosban. Gasztronómiai kalandutazás és kóstoló egy helyi sonkaüzemben, ahol megismerkedhetünk a világhírű és kivételes ízvilágú Prosciutto di San Daniele gyártási folyamatával. Szállás a jesoloi félszigeten egy ****hotelben, 100 méterre a tengerparttól. 3-fogásos fakultatív menüvacsora a hotel éttermében: 20 €/fő.

2. nap:
Reggeli után egész napos kirándulás a „lagúnák városába”, Velencébe. A jesoloi félszigetről, Punta Sabbioniból hajóval megyünk Murano szigetére /figyelem a buszparkolótól Murano-Velencéig vagy visszafelé váltandó vaporettó jegyek ára a részvételi díjban nem szerepel, a többszöri hajózás miatt érdemes napijegyet váltani, amelynek ára: 25 Euro/fő/. Reggel első hajós úticélunk a velencei üveggyártás központja Murano szigete,séta és vásárlási lehetőség a sziget áruiból. Majd városnézés Velencében, amely során vendégeink megtekinthetik a világ legszebb terének tartott Szt. Márk teret és annak főbb nevezetességeit: Szt. Márk székesegyház, Doge-palota (egyénileg), Campanile, Sóhajok-hídja, Rialto./ A múzeumi belépőjegyek árát az utazás díja nem tartalmazza/. Estefelé szabad program keretében ismerkedés a város karneváli hangulatával. Velencében a karnevál idején különböző kulturális események zajlanak a város egyes pontjain,amelyeknek az utasok is részeseivé válhatnak. Este visszahajózás a buszparkolóba, ahonnan kb. 21-órakor indulás haza a már ismertetett útvonalon.

3. nap:
Érkezés haza Hévíz-Keszthelyre a hajnali-kora reggeli órákban.

Bővebb információ itt!

Tetszik a cikk? Osszd meg másokkal is!